Unibet

La Unibet se marcheaza foarte mult cu diferitele promotii si oferte disponibile si au un fotbal special care se concentreaza pe meciurile din Premier League si Champions League pe tot parcursul sezonului.

Pur si simplu plasati un pariu inainte de meci pe primul / ultimul gol, scor corect, rezultat la pauza / rezultat la final sau scor corect, iar Unibet va rambursa toate pariurile pierdute pana la 100 de lire sterline daca se acorda o lovitura de la 11 metrii in joc. Rambursarea este disponibila sub forma de numerar si va puteti astepta ca Unibet sa faca acest lucru in 48 de ore.

Multi-Boost este, de asemenea, ceva demn de verificat, Unibet oferind clientilor lor sansa de a stimula fotbalul multiplu in fiecare saptamana cu pana la 30%. Pur si simplu adaugati un pariu combinat pre-meci la pariul dvs. pentru o miza maxima de 20 GBP si o cota minima de 1,20, iar la final dupa ce veti pune pe bilet cel putin 5 asemenea cote, castigul va fi cu procentul mai sus mentionat, mai mare fata de castigul normal.

Apoi, selectati biletul pentru impulsul de profit din meniul drop down si beneficiati de bonus de 10% pentru un bonus castigator de trei ori, de 20% pentru un castigator de patru ori sau de 30% pentru un castig de cinci ori.