„Solo”, noua casetă „Star Wars”, își arată primele imagini

Uncategorized

“Solo”, noul film din universul “Star Wars” care se va concentra pe tinerețea carismaticului personaj al Han Solo, a lansat primul trailer pentru lansarea sa în cinematografe, care va avea loc pe 25 Mai.

Intitulat „Solo: A Star Wars Story”, primele imagini ale acestui film au fost dezvăluite duminică într-un scurt anunț publicitar în timpul Super Bowl, Liga de fotbal americană (finala NFL) ), dar abia acum Disney și Lucasfilm au lansat un clip de un minut, patruzeci și cinci de secunde, cu mai multe detalii despre complot și personaje.

“Voi fi pilot, cel mai bun din galaxie. “spune un tânăr Han Solo (Alden Ehrenreich) într-un videoclip care prezintă și alte personaje deja cunoscute fanilor” Star Wars “precum Lando Calrissian (Donald Glover) și Chewbacca.

Alden Ehrenreich va fi responsabil pentru a da viață rolului pe care Harrison Ford l-a făcut celebru în casetele originale „Star Wars” și va fi Întâlnit în distribuția „Solo” de Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge și Paul Bettany. „Solo”, aflat într-un timp înainte de „Star Wars” (1977), are un scenariu scris de Lawrence Kasdan și fiul său Jon

Producția “Solo” a fost înconjurată de probleme și controverse după ce în iunie anul trecut regizorii Phil Lord și Christoper Miller au fost concediați de Lucasfilm în mijlocul filmărilor din cauza diferențelor creative.Ron Howard, câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film și cel mai bun regizor pentru „Una minunată minte” (2001), a preluat apoi frâiele acestui lungmetraj care va fi al doilea derivat al complotului central al saga concepute de George Lucas după „Rogue”. Unul: O poveste despre Stars Wars ”, care a avut premiera în 2016 cu proeminența Felicity Jones și a mexicanului Diego Luna.

Ultimul film„ Star Wars ”care a ajuns în teatre a fost„ Star Wars ” : Episodul VIII – Ultimul Jedi ‘, care, din decembrie trecut, a strâns peste 1.320 milioane de dolari pentru a deveni cel mai mare film încasat din lume care a avut premiera în 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *