Seria A: O criză nesfârșită: Inter de Spalletti are 10 jocuri fără să câștige

Pariuri

Inter nu vede lumina la capătul tunelului. Nerazzurri au fost în cădere liberă de când pe 3 decembrie au învins-o pe Chievo 5-0 și s-au alăturat conducerii Seriei A. Ucenicii lui Luciano Spalletti au plecat de la înlănțuirea a 19 partide fără a pierde între toate competițiile -14 victorii și cinci egalitatea – să fie două luni fără să câștige.

Șapte remize și trei înfrângeri în 10 jocuri l-au motivat pe Inter să se arunce până la locul patru în Liga – este la 15 puncte de Napoli – și să cadă în Cartierul lui Coppa pentru Milano (1-0).

Păstrarea poziției a patra – ultima care dă acces Ligii Campionilor – a devenit extrem de importantă. „A venit momentul să ne privim în oglindă, fără măști.Trebuie să mergem mai departe, deoarece în joc este calificarea pentru Liga Campionilor “, spune un Spalletti care vede Roma doar cu un punct în urmă.

Spalletti nu este pus la îndoială, deocamdată, ci remarcat. că în 2003-04 a adăugat 11 partide Betano pariuri fără să câștige, Inter nu a trecut printr-o serie atât de îngrozitoare. Antrenorul de la Nerazzurro nu evită responsabilitățile: “Vina este a mea, greșesc. Trebuie să-mi asum întreaga responsabilitate, deoarece clubul și-a plasat încrederea în mine. În anumite aspecte, eu sunt nedespărțit. ”

1-1 împotriva Crotone – a cincea remiză consecutivă în Serie A – este căderea care umple paharul. Inter, care a marcat doar cinci goluri în ultimii 10 meciuri, abia au generat ocazii de pericol dincolo de rocambolesco de ambele Eder.San Siro – pentru prima dată până în acest an a înregistrat o intrare cu mai puțin de 50.000 de spectatori – a izbucnit după meci. Spalletti, cu echipamentele din vestiare, a suportat cu stoicitate fluierele.

O debaclu nesfârșit

Acest Inter nu are nicio legătură cu care a câștigat cinci Scudetti între 2006 și 2010 cu Mourinho și Mancini. Mou a plecat cu Liga, Cupa și Campionii sub braț, iar debacul a început. De atunci, Inter a avut trei proprietari (Moratti, Thohir și grupul Suning) și 11 tehnicieni: Benítez, Leonardo, Gasperini, Ranieri, Stramaccioni, Mazzarri, Mancini, Frank de Boer, Stefano Vecchi, Pioli și Spalletti.

“Echipa nu are continuitate, poate fi o problemă fizică.Spalletti trebuie să lucreze cu ceea ce are și să găsească soluții, îl plătesc pentru asta “, spune Massimo Moratti de la distanță.

Adevărul este că această criză interminabilă nu este nouă. S-a întâmplat deja în două ocazii recente. În 2015-16, cu Mancini, Inter a început Liga cu cinci victorii, a ajuns lider în ziua 18…și a terminat pe locul patru, din Liga Campionilor. În 2012-13, cu Stramaccioni, a ocupat locul doi un punct de la Juve- până în ziua 17 și Liga a noua s-a încheiat.

O echipă spartă

Inter s-a prăbușit. jucătorii lui de trupă (Candreva și Perisic) l-au făcut să nu fie foarte luminos, previzibil, lent și lipsit de caracter. “Sunt îngrijorat. Devenim fricoși și timizi la prima dificultate.În atac nu avem precizie, suferim pentru a câștiga dueluri Smart Bet individuale, unii jucători nu fac diferența…”, recunoaște Spalletti.

Intrarea lui Rafinha în unsprezece și o schimbare de sistem [a început să joace 4- 2-3-1, s-a dus la 4-3-3 și ar putea acum să folosească un 3-4-1-2 sau un 4-3-1-2] sunt noile speranțe Nerazzurri Spalletti, pe de altă parte, preferă să se exonereze de răspundere către fostul Barça: „Noi suntem cei care trebuie să o ajutăm pe Rafinha și nu invers. Au trecut aproape un an și jumătate fără să cânt. ”

Piața de iarnă a promis – Pastore, Ramires și Sturridge au sunat – și a sfârșit prin a fi dezamăgitor. Rafinha și Lisandro López au sosit, Nagatomo și Joao Mario au plecat.

De parcă nu ar fi fost suficient, costumele sunt împărțite, Perisic și Brozovic au rupt relațiile cu Icardi.Argentinianul, din cauza accidentării lui Crotone, trece prin cel mai rău moment care a marcat: adaugă un gol – îi lipsește un altul pentru a ajunge la 100 în Ligă – în ultimele șase partide. “Ne-a lipsit un pic de personalitate și sacrificiu”, a spus Icardi după 1-1 împotriva lui Fiore. Nimic nu s-a schimbat. Criza continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *