Bacterii trădătoare și riscul de lovire de căldură. Cum pregătește Tokyo jocurile și ce îl deranjează

Înot

Competițiile de test care au loc întotdeauna în anul preolimpic au adus din nou aceste subiecte. Există chiar și reclamații: De ce nu au ales japonezii un alt termen pentru jocuri?

În ceea ce privește data ireversibilă a jocurilor, din 24 iulie până pe 9 august 2020, putem spune doar: târziu să alungăm. Chiar și cu valul de căldură care tocmai a atacat anul acesta, nu se întâmplă nimic.

Dar, în ceea ce privește calitatea apei, organizatorii promit să o îmbunătățească cu ajutorul altor filtre subacvatice. problema a fost arătată acum de medici în cursele de testare cu triatlon și paratriatlon.

În parcul marin Odaiba, acestea au arătat bacterii E-coli de până la 20 de ori mai mult decât în ​​anii precedenți.De șapte ori a depășit formele coliforme fecale de bacterii care intră în apă în principal din fosa septică și canalizarea urbană.

Unele dintre variațiile E-coli sunt inofensive, dar altele pot provoca insuficiență renală, crampe stomacale, diaree, vărsături și alte boli. Când excesul lor semnificativ a fost înregistrat chiar înaintea cursei de paralimpice de triatlon, organizatorii au decis să anuleze complet secțiunea de înot.

Înotătorii de lungă distanță s-au plâns de apa extrem de caldă în timpul probei lor. Deja la șapte dimineața era 30 de grade Celsius. „A fost cea mai tare cursă pe care am făcut-o vreodată. După doi kilometri, am fost supraîncălzit “, a spus Oussama Mellouli, o dublă campioană olimpică.Conform regulilor FINA, cursa nu trebuie să fie mai caldă în apă decât 31 de grade.

În plus, înotătorul japonez Jumi Kida s-a plâns că stana de apă.

CEO FINA, Cornel Marculescu, a răspuns la o serie de plângeri că Federația are în vedere calendarul curselor olimpice, poate la ora cinci dimineața, când apa nu va fi la fel de caldă.

Valul de căldură devastator asociat cu umiditatea ridicată a lovit o mare parte a Japoniei la sfârșitul lunii iulie și august. Potrivit Kyodo News, aceasta a solicitat între 29 iulie și 4 iulie.Un total de 57 de victime au fost ucise, inclusiv un muncitor în construcția șantierului olimpic și 18.000 au fost spitalizate. Calea navigabilă forestieră.De exemplu, o temperatură de aproximativ 34 de grade a dus la prăbușirea unuia dintre juniorii britanici după cursă, iar alții s-au eșalonat la ceremonie.

“Acțiunile anterioare ale organizatorilor, inclusiv o baie de gheață și ceață de răcire, s-au dovedit a fi inadecvate pe canal”, se arată în raportul comitetului medical al Asociației de Rem.

este descoperit. “Acoperișul, chiar dacă a avut doar designul cel mai simplu, este o necesitate absolută”, a subliniat unul dintre oficialii Asociației japoneze de remă.Știind că problemele din ultima clipă vor crește ca de obicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *