Vechiul stadion va încerca să revigoreze hocheiul Jihlava după legende

Hochei pe gheata

La mijlocul lunii mai, Emil Kristek, un oficial sportiv de lungă durată, a devenit noul director executiv al clubului de hochei din prima ligă din Jihlava, a știut că va merge la un club cu o reputație uriașă.

el deja.Acesta va fi un super brand al morții “, spune managerul în vârstă de 50 de ani. „Este un concept uriaș de jucători și antrenori legendari de hochei.” În cea mai mare glorie a acestuia, Jihlava Club a câștigat de douăsprezece ori Liga Cehoslovacă și a fost un eclozion și, de asemenea, rezervor al echipei naționale a Cehoslovaciei.

Nume de jucători precum Jaroslav și Jiří Holíková Josef Augusta, Jan Klapac, Jaroslav Benak, Milan Chalupa, Oldrich Valek, Viktor Ujcik sau personalitățile antrenorilor Jaroslav Pitner și Stanislav Neveselý au cunoscut literalmente întreaga republică, lumea hochei.

stadion de gheata Horácký? Există săli mai rele în Europa

Dar actuala Dukla este mult mai modestă.În ultimii douăzeci de ani, clubul Jihlava a jucat doar cea mai înaltă competiție de acasă timp de două sezoane, petrecând restul timpului involuntar în Premier League. Starea celebrei săli, deschisă la 31 decembrie 1955, este dezamăgitoare, după mulți, și nu se potrivește cu fondul secolului XXI.

Kristek este mai puțin critică. „Am condus echipa națională în jurul lumii hochei. Am fost în Suedia, Finlanda, Elveția, în orașe precum Jihlava. Și erau săli mult mai rele decât patinoarul Horácký, spune el.

„Erau din lemn, aproape dacă unul s-ar fi sprijinit de el, ar fi căzut. Dar exista o singură diferență fundamentală: sălile erau curate, peste tot aveau o atingere incredibilă.Erau muzee locale de hochei și legende ”, a observat Kristek. Nu va fi un cooler nou, dar va fi mai plăcut ”, promite directorul executiv. „Este foarte dificil cu fondul, dar încercăm să facem pași acceptabili. Sunt în favoarea ordinii și a curățeniei.Lucrăm pentru a arăta mai bine aici ”, a spus el. “Cred că fanii vor fi plăcuți surprinși când vor veni la meciurile din prima ligă”, menționează el la jumătatea termenului limită pentru jumătatea lunii septembrie pentru noua Chance League.

Este cert că jurnaliștii pot aștepta cu nerăbdare noul fundal, Apoi, sala de presă a creat spațiu pentru legende.

„Cred că avem o mare surpriză pentru ei, vor fi fericiți”, cred ei. “Ar trebui să avem grijă de aceste legende, să le implicăm în viața curentă a clubului și să le folosim pentru întâlniri de afaceri.”Pe „mantaua” celebrei cabine s-a adăugat, printre altele, o pânză uriașă a legendei Dukla cu inscripția: „Trecut și istorie, care nu poate fi înlocuită.”

a jucat și un meci de model.

„Este o carte de club pe care o vor alege pe Jihlava la uniune. Aceasta este o mare onoare pentru noi ”, se laudă Kristek. „Sunt extrem de bucuros că au fost aici. Chiar dacă sunt un pic supărat că stadionul nu a fost încă pregătit pe deplin. Nu a fost așa cum mi-am imaginat. Sunt pe imaginea de branding.Pentru a arăta un pic. ”

Fanii vor ajuta cu modificările

ventilatoare. „Trebuie să o facem singuri, în mod arbitrar. Nu avem bani pentru ajustare. Dar unele companii ne ajută foarte mult, pentru care le mulțumesc. Îi apreciem foarte mult “, spune Kristek.

„ Pe 31 august, avem o slujbă temporară cu Rosťa Krutiš de la Fan Association “, menționează Kristek. „Fanii au o inimă foarte mare. Mă simt ca un al doilea boem aici “, menționează clubul de fotbal din Praga în care a lucrat în trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *