Pactul de hochei. Pilsen va sprijini unitatea universitară, memorandumul semnat

Hochei pe gheata

„Doi băieți au înființat o echipă universitară în urmă cu cinci ani, trăgând lucrurile acasă, uscându-le în cămine…Și acum stăm aici cu Martin Straka și lucrăm cu un club cu o tradiție de nouăzeci de ani. Este o apreciere cumplită pentru munca pe care am depus-o ”, a declarat Vilém Franěk, care a fost unul dintre actorii principali la nașterea Academicilor.

Cum ar trebui să funcționeze exact cooperarea?Ambele echipe se vor promova și se vor sprijini reciproc pe rețelele de socializare, logo-ul Skoda Plzen va apărea pe tricoul Academic, iar semifinalistul extra-ligii va ajuta la organizarea meciurilor universitare pe Arena de monitorizare acasă.

de asemenea, chiar primul meci al noii competiții universitare, care se presupune că va fi transmis în direct de televiziunea cehă. Sunt fericit că acest lucru se întâmplă deloc.Am văzut un meci academic în sezonul trecut și atmosfera m-a captivat, a fost fantastic, iar hocheiul în sine a fost de înaltă calitate ”, a explicat Martin Straka, proprietarul lui Skoda Plzeň, potrivit căruia liga universitară este o șansă pentru jucătorii tineri de a-și extinde cariera.

„Dacă reușim să construim unul sau doi jucători în clasa A a anului, este un succes. Alte douăzeci au acum oportunitatea de a învăța și de a juca hochei, care este un alt plus ”, a adăugat el. > „Am solicitat Facultății de Design și Artă a Universității din Boemia de Vest să proiecteze logo-ul ca un curs de curs.Douăzeci și două dintre ele au fost create, dintre care am ales acest lucru ca fiind învingător “, a explicat Franěk. Liga universitară cehă va fi jucată de opt echipe, fiecare unitate așteptând douăzeci și unu de meciuri în sezonul regulat. Sistemul de eliminare este unic pentru condițiile interne. Suma de plasare va fi aleasă de către adversari pentru play-off, alegerea va fi făcută în turul doi. Câștigătorul general va primi Jan Palach Cup la sfârșitul premierei din acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *