Duda ajută Veneția ca antrenor și jucător. De neprețuit, se laudă managerul

Hochei pe gheata

„În acest moment, el va juca pentru echipa noastră în timpul său liber, chiar dacă se află pe patinoar practic din zori până seara și va fi un antrenor de abilități. Cu alte cuvinte, acesta va sfătui jucătorii tineri. Cred că este neprețuit pentru băieți “, a declarat managerul de la Veneția, Bartoloměj Salanský, pe site-ul clubului.

Duda a început la Veneția în sezonul trecut și a marcat șase puncte canadiene în zece meciuri. Apoi s-a îndreptat spre extracala Chomutov, care, totuși, la sfârșitul anului a scăzut o competiție mai mică. „Radek a jucat cu noi în sezonul trecut. Eram convinși că abordarea lui despre hochei și viața organizației noastre ni se potrivește ”, a spus managerul Salanský.

„Pot vedea că face hochei la viteză maximă, ceea ce corespunde stilului său de viață.S-a stabilit la Liberec, unde și-a construit o casă. Îl cunoaștem ca jucător de hochei de multă vreme, îl cunosc ca om de aproximativ doi ani și mă simt cu adevărat în formă. ”

Radek Duda s-a antrenat cu ferma White Tigers de la începutul antrenamentelor de vară. Joi trecut a jucat primul său meci împotriva echipei germane Lausitzer Füchse, care a pierdut în cele din urmă Veneția 3: 4 după prelungiri. Duda s-a alăturat primului atac alături de tinerii Wienck și Safarovsky, care sunt cu un an mai tineri decât el. El și-a condus premiera reînnoită asistând Daniel Špaček în ultimul minut al timpului obișnuit.

Radek Duda a jucat în trecut 731 de partide de ligă, câștigând 502 de puncte canadiene.Are și 32 de starturi în tricoul echipei naționale, cu care a fost odată la campionatul mondial. Prin urmare, a salutat oferta directorului sportiv Liberec, Filip Pesan, de a ajuta la o fermă din Veneția. Își joacă meciurile în orașul natal de pe râul Jizera, dar au o bază de pregătire în arena Liberec, unde au un dressing chiar vizavi de echipa extraterestră White Tigers.

„Îl voi ajuta pe antrenorul principal Vald Jiruš să dezvolte abilitățile și abilitățile tinerilor tigri și îi voi ajuta să progreseze cât mai repede în cariera lor. Atunci ar trebui să fiu un antrenor de abilități pentru jucători între 16 și 18 ani.Cercetarea pentru Liberec ar trebui să fie a treia slujbă “, a spus Duda despre meseria sa într-un interviu recent pentru iDNES.cz. Cu toate acestea, va continua să fie valabil ca jucător de hochei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *