Valencia vs. Eibar: poopers de partid

Fotbal

Valencia deschide anul 2020 împotriva rivalului care a pus cele mai multe dificultăți la Mestalla în ultimele sezoane, chiar mai mult decât Barcelona, ​​Real Madrid sau Atlético. Eibar au fost trei vizite la rând fără a pierde pe stadionul Avenida de Suecia, în care au obținut o remiză și două victorii (inclusiv 0-4 în campania 16-17). Echipa bună a echipei de armero împotriva alb-negrilor se extinde, de fapt, la meciurile jucate și în Ipurua.Astfel, Valencia are șase meciuri din Ligă fără să bată armarii, iar ultima lor victorie datează din 2016 la Mestalla, cu Pako Ayestarán pe bancă.

De fapt, Eibar a fost echipa care a atras partidul la Mestalla în 2018, când Valencia a fost suficientă cu o victorie pentru a se califica matematic pentru Liga Campionilor, iar cu Peter Lim în careu, nu a trecut de egalitate.

Acum, echipa condusă de Celades încearcă să închidă o primă rundă de sentimente bune, cu o victorie care le permite să rămână aproape de pozițiile Ligii Campionilor și, pe drum, să primească un impuls înainte de a călători în Arabia Saudită să joace Super Cupa Spaniei.

Valencia adaugă zece partide fără a pierde la Mestalla și se alătură Madridului și Barcelonei ca fiind singurele trei echipe care nu cunosc înfrângerea din fief-ul lor în acest sezon.La rândul său, Eibar, după o serie proastă de patru înfrângeri consecutive, s-a compensat cu două jocuri în care nu știe înfrângerea și și-a lăsat obiectivul la zero.

Oportunități în Eibar

Nu va fi ușor să extindem această serie, având în vedere că șase titluri au rămas în Eibar. Pauză de Crăciun nu a golit infirmeria și pierderile se acumulează la Mendilibar. Antrenorul din Biscaya nu va putea conta pe Ramis, Arbilla, Diop, Escalante, Orellana și Kike García. Din nou, va trebui să jonglezi și alinierea pe care o faci va fi fără precedent. Deși reacția din ultima etapă a anului 2019 a venit fără mulți dintre jucătorii care nu se vor îmbrăca nici în această sâmbătă.Și dacă ceva a devenit clar după remiza de la San Mamés și victoria împotriva Granada, este că cei mai puțin obișnuiți merită un vot de încredere. Gameiro a intrat pe listă, precum și portarul Cillessen, astfel că antrenorul va trebui să decidă dacă îl va pune din nou pe un bun Jaume pe bancă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *