Malaga: Atins și aproape scufundat

Fotbal

Málaga a lovit fundul cu înfrângerea de ieri împotriva lui Las Palmas din Gran Canaria. Orașul s-a ridicat astăzi știind că situația pe care o are echipa Malaguista are precedente neplăcute pentru echipa Martiricos, care nu a ajuns niciodată la cel de-al 22-lea meci din LaLiga, cu doar treisprezece puncte sub centură. Golul lui Halilovic, în ultimul minut al meciului, a fost ca acel pumnal care rămâne în locul strategic pentru care adversarul începe să sângereze încet.

Atins și scufundat, aceasta a fost imaginea pe care José González a găsit-o la sfârșitul jocului.Cadizul a coborât în ​​vestiar, unde unii jucători erau încă cu lacrimi în ochi, de exemplu, însuși Ricca sau Recio, care tocmai au rănit jocul și care astăzi vor trebui să facă teste la antrenament pentru a ști amploarea accidentării sale. Tehnicianul antrenor a încercat să-și înveselească trupele chiar înainte de a ajunge în sala de presă, unde ar putea fi rănit de situație, dar sperând să se întoarcă în jurul situației. „Getafe sau Leganés au adăugat 26 de puncte în primul tur.Avem două puncte în trei zile și nu voi renunța “, a spus Cadizul care nu a avut ambele echipe din Madrid a adăugat șase, respectiv patru puncte în același număr de jocuri.

Malacitanii dau un întoarce-te după două săptămâni de marcaj și revine la punctul de plecare după demiterea lui Míchel, cu șapte puncte de diferență în ceea ce privește permanența și golaverage, care deja s-a pierdut odată cu galbenele și unde există doar un rezultat pozitiv față de Depor printre ultimele Echipa se întoarce la muncă în această după-amiază unde va încerca să lingă rănile și să pună capăt relelor care provoacă situația.Amintiți-vă că Malaga este echipa cu cele mai puține goluri în favoare, paisprezece pentru a fi exacte și că Malaguistas nu a marcat în 15 din cele 24 de meciuri oficiale care au fost jucate în această campanie.

De parcă nu ar fi fost suficient, calendarul nu dă prea multă speranță albastrilor și albilor. Malaga ar trebui să fie măsurată în următoarele patru zile la trei dintre primele șase clasificate în tabel. Începând în acest weekend la La Rosaleda împotriva Atlético de Madrid, care ajunge pe Costa del Sol ca fiind echipa cu cele mai puține goluri din ligă. Apoi, trebuie repetat acasă împotriva unei Valencia care acumulează trei înfrângeri consecutive și care va ajunge la Martiricos fără lipsa de încredere că Copa del Rey este pentru Marcelino.Pe 25 februarie va trebui să vizităm New San Mamés și să închidem răscruce de meciuri cu derby-ul andaluz și în Ziua Andaluziei. Malaga și Sevilla vor închide blocul de patru meciuri „imposibile” pentru Gonzalez pe 28 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *