COMENTARIU: Nu în acest fel, Sigma. Antrenorul Látal trebuie să găsească limita eficacității

Fotbal

În prima repriză, portarul boem Fryšták a marcat în fața propriului gol în poarta din față. minutul condus în Ďolíček 2: 0. Dintr-o dată.

Și pentru că echipa gazdă a fost în mod similar disperată, portarul Reichl nu a fost nevoit să se amestece deloc. Fotbal a strigat.

Tranșee, inexactități, combinație mizerabilă. De la ambele echipe.

Și, în final, o tură spectaculoasă de canguri care au câștigat golul în minutul patru al timpului stabilit de 3: 2.

Dacă nu ați văzut meciul, contrariul a fost adevărat.

Un meci cu deplină durată ar fi mult mai mult 0: 0. De asemenea, echipa gazdă a marcat practic totul.Singurul moment plăcut a fost o lovitură directă directă a cangurului Jakub Podaný către gâscă. Deus ex machina, iconicul antrenor Karel Bruckner a chemat aceste intervenții de sus. Ca și cum nu ar aparține deloc complotului, acesta ar avea un impact fundamental asupra lui.

Cehii au dat lovitura, dar poate pentru binele antrenorului ceh de fotbal Martin Hasek – atunci când emoțiile se vor epuiza – în loc de euforie vor critica mai degrabă, un astfel de fotbal nu va putea urmări și nimeni nu se va muta nicăieri. Acelasi antrenor de la Olomouc, Radoslav Látal, a experimentat opusul euforiei.

“Am pierdut puncte”, a spus el.

Doi atacatori? Și pot să le văd?

El a construit o formație ofensivă și o configurație de 3-5-2.

A pus pe Yunis și Nešpor în vârf. Într-adevăr? Și le putem vedea?Nu s-au văzut.

Sigma nu a fost înainte.

Nu au fost idei, pauze, dar mai ales un interludiu.

Látal nu a pus două vârfuri în primul rând pentru a spori puterea echipei ofensive. care a marcat doar de patru ori în ultimele cinci ture, dar: „A fost un element tactic. Am vrut să compactăm mijlocul terenului, așa că am ajuns pe trei fundași. La mijlocul avansului se aflau Plšek, Houska, Falta. Știam că Bohemka va merge la presinka, am vrut să ajutăm cu baloane lovite pentru a-i menține pe atacanți, a-l basma și apoi am vrut să terminăm regiunea. Cu siguranță ne vom întoarce la el, vreau să joc doi atacanți. ”

Dar lovind mingea din joc va elimina în mod semnificativ avansul pe care Olomouc îl pricepe din punct de vedere tehnic, este mândria și forța sa, fotbalul simplu îl oprește.De această dată, bunul îndrăgostit Houska a jucat dispariția și asta este o rușine. Antrenorul ar trebui să coase tactici adaptate echipei, dar la fel ca data trecută într-o remiză la domiciliu, cu ultimul ceh Karvina Látal, lupii săi împotriva părului, care pot fi o cale de a pierde.

Olomouc, antrenorul Radoslav Látal

Este atât de diferit să joci împotriva Slaviei sau a vicecampioanei de la Pilsen, dar împotriva lui Karviná sau Bohemian, fanii Olomouc se așteaptă mai mult.De ce?

Pentru că tocmai s-au obișnuit cu fotbalul tehnic sub fostul antrenor Jílek.

Desigur, este o chestiune de gust.

Nu este întotdeauna posibil să joci murind de frumusețe, dar dacă Látal nu găsește un echilibru în timp, el și echipa sa vor pierde echilibrul.

Lauda lui Sigma poate fi lăudată.

mult mai des. Atunci va fi mai periculos. Doar următorii Jemelka și Beneš, harnicul Plšek și curajosul Falta au luat cântarul.

„Ne pregăteam foarte consistent pentru meci;Am avut destul de succes în prima repriză, deși nu au fost multe oportunități de ambele părți, dar am reușit să marcăm un gol ”, a lăudat Látal. “Am intrat bine în a doua repriză, am adăugat cel de-al doilea gol, dar, din păcate, nu am reușit, am spart mai multe greșeli individuale.” tit “> Stare de fitness? Aparent nu

Da, fundașul lui Jemelka a greșit naiv înainte de 16 ani și l-a pedepsit pe Podany frumos. Fiul lui Látal, Radek, care l-a înlocuit pe fundașul drept Sladký, care merge cu genunchiul la operație, nu s-a uitat înapoi la colțul baghetei cu capul – 2: 2.

atacantul Tandir a vrut să-i ajute pe coechipierii săi, sprintând spre spate, ci mai degrabă a ajuns în calea partenerului său Zmrzlý.Balonul nu a reușit să lovească, Frozen s-a repezit afară, iar Bartek i-a ars pe Reichl și pe cele două opritoare Benes și Jemelka. “L-am pierdut de neînțeles. Sunt foarte dezamăgit pentru că deja am pierdut puncte la final și pierdem puncte”, a suspinat Látal. Prea multe puncte.

Olomouc ar putea atrage la Slavia dacă Houska ar schimba penalty-ul. Cu Karvina în cele din urmă și-a pierdut câștigul și acum pe Bohemians toate punctele. Dacă nu era pentru asta, era în vârf. Acesta este locul al zecelea cu șapte puncte, iar Látal s-a confruntat dacă băieții săi, cărora li s-a acordat o pregătire grea de vară, părăseau fizic.

Poate părea asta din tribună. Chiar și la cel de-al treilea gol, sigmak-urile întârziau peste tot.Nu a fost doar ezitarea lui Tandir. – Nu mă pune nici măcar o întrebare despre fizică, nu cred că avem o problemă cu fitnessul, se încruntă el. „Din păcate, este vorba despre disciplina, concentrarea noastră, pentru că tăiem greșelile care se lovesc și apoi obținem atâtea goluri înainte de final.

Dar lovirea este mai mult un joc. Dacă Sigma ar câștiga pe boemi, ar confirma doar că simplitatea este suficientă.

Nu este suficient. O palmă aspră a dezvăluit-o la timp.

Ea mai are un punct în plus în tabelul adevărului, dar trebuie să bată vineri Teplice acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *