Cine sunt formatorii Clausura 2020?

Fotbal

Anul trecut s-a caracterizat prin schimbări multiple în direcția tehnică a Ligii MX. Doar Miguel Herrera, Ignacio Ambriz și Ricardo Ferretti vor începe pe bancă în 2020, după ce au direcționat închiderea și deschiderea anului 2019 cu aceleași echipe.

Pentru această închidere, au fost prezentate câteva modificări în DT-ul fotbalului mexican din Prima Divizie.Aici vă povestim despre cei 18 antrenori din Liga MX.

CÂMPII

Unii pentru conducerea celor mai importante echipe din țara noastră, iar alții cu obligația de a transcende efortul consiliului său de a constitui echipe competitive.

Miguel Herrera (América)

A câștigat credit atunci când a ajuns în finala Deschiderii din 2019, dar directiva sa îi cere să câștige un titlu în acest semestru pentru a rămâne. ca DT din America. Louse va fi din nou protagonista, deși nu va mai fi suficientă pentru comanda înaltă albastru-cremă.

Luis Fernando Tena (Chivas)

El Flaco va experimenta o situație similară în Clausura 2020.Conducerea sa a format o echipă foarte competitivă, astfel încât așteptările sunt mari, iar rezultatele trebuie să fie imediate.

Robert Dante Siboldi (Cruz Azul)

La Noria nu face excepție. Robert Dante Siboldi a uleiat deja La Maquina, iar gazul trebuie să-l mențină pentru a se califica pentru Liguilla și a fi un concurent pentru titlu, din semestrul trecut, el nu a putut revoluționa Cruz Azul.

Míchel González (Pumas)

Antrenorul spaniol a rămas pe banca universității, în ciuda faptului că nu a reușit să se califice pentru Fiesta Grande del Apertura 2019. Taxele sunt Mai solicitant anul acesta, nu-și permite să înceapă Clausura cu ezitare.

Ricardo Ferretti (Tigres)

El Tuca are cel mai mult sprijin în fotbalul mexican.Conducerea sa este mulțumită de tot și va concura din nou cu una dintre cele mai importante delegații din Ligă. Se acumulează aproape 10 ani la UANL.

Ignacio Ambriz (León)

Nacho provine din două semestre deosebite în fruntea La Fiera. Are încrederea lui Jesús Martínez, cu toate acestea, în 2020 are deja nevoie de titlul în Bajío.

Pablo Guede (Morelia)

Argentinianul a venit să schimbe chipul Monarcas.El a fost foarte aproape de a fi finalist în Apertura 2019, așa că, cu mai mult timp de muncă și cunoștințe ale echipei, va fi necesar să fii conștient de activitatea lui Guede în Morelia.

Antonio Mohamed (Monterrey)

Tija a fost foarte mare cu Turco la sfârșitul anului precedent, de aceea consiliul său l-a reînnoit cu dorește să-și extindă gama de momente bune după încununarea deschiderii din 2019.

Gustavo Almada (Santos)

Același caz al lui Almada, care are deja obiectivul de a face campioana echipei lagune, după ce a fost lider al competiției în deschiderea 2019.

LOS CAMBIOS

Curios, acești antrenori au condus în concursul precedent , dar acum o fac în diferite instituții.Memo a făcut o treabă bună cu Raiurile și de această dată va încerca să mențină inerția cu Atlético de San Luis, care a oprit în mod inexplicabil Poncho (acum DT din Necaxa) și apoi a coborât cu Gustavo Matosas.

NEW FACES

Mai jos sunt strategii care au avut timp fără să regizeze în Liga MX sau este prima lor aventură în fotbalul primei divizii mexicane. Chepo cu obligația de a-l îndepărta pe Toluca de la torpa sa de fotbal în cea de-a doua etapă.

LOS PRESIONADOS

Aceste echipe modeste, implicate în probleme procentuale, dar care respiră în urma dezafilierii lui Veracruz, și-au continuat timonierii. Cu toate acestea, vor trebui să dea rezultate imediat în Închiderea 2020, astfel încât durata lor de viață să fie prelungită în următorul concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *