Zvonuri, suișuri și coborâșuri pentru Clausura 2020: Aké Loba și Nico Castillo ar putea ajunge la MLS

Fc Otelul

Sosirea lui Clausura 2020 accelerează fluxul transferurilor și răspândirea zvonurilor despre viitorul unor jucători din Liga MX, iar această vineri, finalista Nicolás Castillo este protagonista fotbalului aragazului când a fost plasat în Statele Unite după trecerea sa controversată prin America; De asemenea, atacantul ivoirian Ake Loba a încasat titlurile asigurându-se că sosirea sa la Cruz Azul ar putea să cadă în ultimul moment și să ajungă și în MLS în cea mai relevantă fotbal stovetop din Liga MX, vineri, 3 ianuarie.

Nicolás Sosa este anunțat de León

Într-un mod foarte particular, La Fiera a raportat despre noua sa achiziție, Nicolás Sosa.Jucător uruguayan care ajunge pe teritoriul smaraldului de la Racing de Montevideo.

Adrián Goransch este semnat de Zacatepec

Acest tânăr alergator mexican din Wolfburg, Germania, a semnat vineri cu cañeeros după ce a flirtat cu America .

Diego de Buen se alătură lui Jaiba Brava

Fostul jucător de la Puma va avea prima sa experiență în divizia de argint.

Aké Loba s-ar îndepărta de Cruz Azul și s-ar duce în Statele Unite

Cu informații Record, Cruz Azul ar putea trece prin momente de incertitudine ori de câte ori S-a răspândit că atacantul Aké Loba, originar din Coasta de Fildeș, fost din Querétaro, ar putea ajunge la MLS, după ce reprezentantul său a întârziat consiliul La Machine pentru a cumpăra timp pentru a primi oferte financiare mai atractive, deoarece fie că este vorba despre fotbalul american sau din America de Sud.În acest fel, o negociere care arăta deja avansată ar putea scădea dramatic.

Cu toate acestea, ESPN raportează că Ivorianul ar fi deja în teste medicale cu La Maquina, pe care l-ar prezenta luni la La Noria.

Valdivia “Magicianul” ajunge în Morelia

Echipa Monarch Morelia tocmai a dat nota zilei, făcând oficial sosirea mijlocașului chilian Jorge Valdívia în rândurile lor, din Colo-Colo.

Prin intermediul rețelelor de socializare, echipa Purépecha a anunțat știrea. Cu câteva ore înainte ca clubul să fi făcut câteva publicații, indicând că vor anunța următoarea întărire, care a fost deja confirmată.

A anunțat și tânărul din Chivas, César Huerta.Fluturașul Chivas a fost anunțat prin rețelele de socializare Monarcas.

Víctor Manuel Vucetich se reînnoiește cu Querétaro

Strategul care a condus Gallos de Querétaro la ultimul lor Liguilla, Víctor Manuel Vucetich, a reînnoit vineri și va continua comandat de Queretanos în Clausura 202.

Julián Velázquez și Ariel Nahuelpán vor părăsi Xolos

Jucătorii argentinieni vor părăsi granița țării, deoarece amândoi și-au spus la revedere de la Clubul Tijuana pe rețelele lor de socializare și nu se vor strecura în următorul Clausura 2020 din Liga MX.Nu se știe încă care ar fi destinațiile lor.

Ángel Saldívar ajunge la Puebla

Fostul jucător al campionului de la Monterrey, Ángel Saldívar, ajunge oficial la echipa Puebla, clubul camotero a făcut public să prin rețelele lor de socializare.

Kevin Escamilla, o nouă întărire a Toluca

Aproape de a închide munca de pretemporană pentru turneul Clausura 2020, Deportivo Toluca a făcut oficial încorporarea unui alt element pentru a consolida instituția în semestrul următor, este tânărul Kevin Escamilla.

Diavolii roșii au raportat că după ce a trecut examenele fizice și medicale corespunzătoare, fostul mijlocaș Pumas este un nou jucător stacojiu; Așa au făcut-o cunoscută prin rețelele de socializare.

Nico Castillo ar fi fost oferită MLS și ar părăsi America

Apoi, o expoziție controversată la marele final al Apertura din 2019, atacantul Nico Castillo a fost cercetat în ultimele zile, deoarece continuitatea sa în America ar putea fi atârnată de un fir, deoarece agentul său, susținut de atacantul chilian, și-ar fi oferit serviciile de fotbal din Statele Unite, un mediu în care ar căuta să-și recupereze nivelul și să-și reproiecteze cariera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *