Štybar se întoarce pe scena Grand Tour, el vrea să atace etape pe Vuelta

Ciclism

Formația Deceuninck-Quick-Step înregistrează Styria în aceste planuri. Echipa a inclus o tânără sprinter Fabia Jakobsen , care a fost campioană olandeză la 22 de ani și se presupune că se află pe linia de sosire în Spania, dar nu oferă atât de mult Vuelta. </P >

Un alt tânăr, britanic James Knox , în vârstă de 23 de ani, al zecelea din cursa din jurul Poloniei, urmează să încerce o poziție solidă în clasamentul general.Dar echipa nu are la fel de multă ambiție ca anul trecut la Vuelta cu Enrik Mas , care a fost senzațional în al doilea moment la momentul respectiv.

“James va lua cursa zi după zi și vom vedea ce va putea face la munte “, a declarat Wilfried Peeters, director sportiv.

Mai mult teren de vânătoare pentru etapele clasiciste ar trebui să i se acorde mai mult spațiu pentru a ataca, dar și pentru a păstra forțele > Zdeněk Štybar și Philippe Gilbert.

Aceasta va fi una dintre ultimele lor întâlniri din aceeași tricou.În timp ce Styby a prelungit contractul Quick-Step cu încă doi ani în iunie, Gilbert și liderul echipei sale, Patrick Lefever, nu au fost de acord cu privire la finanțele lor și plecau pentru echipa competitivă belgiană Lotto Soudal.

” Phil și Sttyby au calitățile de care ai nevoie pentru a câștiga o etapă și vor căuta oportunități la Vuelta timp de trei săptămâni “, a declarat Peeters.

Amândoi au finalizat etapa Binck Bank Tour în cursă. Cel mai de succes ciclist ceh din acest sezon și câștigătorul a două clasice mondiale, visează să fie primul reprezentant ceh de la Ján Svorada care a completat colecția de etape câștigătoare la toate Evenimente Grand Tour.Până atunci îi este dor de Giro. „Dar bineînțeles că nu rezist nici unei alte victorii pe Vuelta”, râde Stybar. El a găsit suficiente etape în itinerarul de curse pentru a se potrivi cu profilul său.

În timpul celor 16 participări anterioare ale echipei Quick-Step de la Vuelta, un număr de 16 piloti diferiți au câștigat 26 de etape. Štybar a reușit în ediția din 2013. mi-a perfecționat programul pentru săptămânile următoare ”, a informat el. “Nu va fi Vuelta până la urmă, dar în acest weekend am un tur mondial la Londra și un alt weekend la Plouay (Grand Prix Bretagne) , pe care îl aștept cu nerăbdare.Până acum am condus-o doar o dată pe Plouay, dar am ambiții mari acolo. După Polonia În jurul Poloniei mă simt foarte bine, într-o formă excelentă. Aștept cu nerăbdare să-l pot vinde anul acesta. ” El are un contract cu Deceuninck-Quick-Step anul acesta și nu a fost prelungit încă.Încă nu a făcut o declarație dacă ar trebui să rămână în echipă sau dacă se va îndrepta.

Ce este clar pentru el este începutul Campionatului Mondial din acest an pe pista clasică din Yorkshire. Mă îndrept spre Campionatul Mondial și îl aștept cu nerăbdare, deoarece aceasta este singura opțiune din anul în care îmi reprezintă țara ”, spune Vakoč. “Cu Zdeněk Štybar și Roman Kreuziger vom avea o echipă cu adevărat puternică și putem merge acolo pentru o medalie, poate chiar o victorie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *