Care sunt cele mai populare variante de blackjack pe 22Bet

Probabil ca va ganditi acum ca veti avea nevoie de o viata intreaga pentru a invata toate acele jocuri, dar adevarul este ca, in general, toate sunt la fel cu unele mici variatii. Iata cateva dintre cele mai populare variante.

Blackjack Surrender – Motivul pentru care acest joc este atat de popular este pentru ca va permite sa renuntati la pariul daca sansele nu sunt in favoarea dumneavoastra. Aceasta inseamna ca nu veti pierde intregul dvs. pariu, in schimb veti primi jumatate din pariu inapoi. Blackjack Surrender este un bun punct de plecare pentru incepatori, deoarece au sansa de a exersa jocul si de a nu-si pierde banii foarte repede.

Multihand Blackjack – Cand alegeti aceasta varianta veti putea juca 5 maini simultan. Nu se spune ca aceasta variatie este destinata jucatorilor mai experimentati. Deci, jucatorii care se pot concentra pe mai mult de o mana simultan si care le plac jocurile cu ritm rapid se vor bucura cu adevarat de acest joc.

Blackjack cu expunere dubla – Aceasta este o alta varianta care este excelenta pentru incepatori. Motivul este ca ambele carduri ale dealerului sunt distribuite in sus. Aceasta inseamna ca jucatorul stie exact ce se intampla, asa ca este mai usor sa castigi.

Multi oameni nu vor sa descarce jocuri de ruleta online si, daca sunteti unul dintre ei, nu va faceti griji. Puteti juca online in bani. Exista atat de multe site-uri pe internet, iar 22Bet este unul dintre ele, care va va permite sa faceti acest lucru exact. Aceste site-uri necesita un software Flash sau similar pentru a putea juca jocurile.

Exista unele site-uri care au o versiune simplificata a ruletei daca nu doriti sa o descarcati si exista altele care ofera versiunea completa a jocului. Va asiguram ca veti gasi cea mai buna versiune la 22Bet.