Betano

A lua legatura cu serviciul clienti Betano este cat se poate de usor. Pur si simplu faceti clic pe linkul de chat din partea dreapta jos a paginii si veti fi instantaneu accesat la o functie de chat live. Asteptati cateva momente si un membru al echipei Betano va fi acolo pentru a va ajuta cu orice intrebari.

Au raspuns rapid si au fost de folos in experienta noastra. Acest serviciu este disponibil 24/7. Exista, de asemenea, suport de e-mail disponibil 24 de ore din 24, cu scopul de a raspunde in 24 de ore.

Deci, site-ul arata frumos si original si, desi nu puteti face multe pentru a schimba o carte de sport in jurul lui, se simte diferit de restul. Site-ul  Betano este simplu de utilizat, nu exista nimic ascuns, nu exista file laterale pentru a merge pe piete separate sau ceva de genul acesta. Nu, faceti clic pe sportul dvs. veti obtine meciurile in urmatoarele 24 de ore, apoi puteti rafina cautarea foarte usor de acolo inainte si functioneaza bine.

Pariul simplu este de un clic si se inscrie in biletul dvs. de pariuri. Daca doriti sa va extindeti, faceti clic pe pietele suplimentare si toate apar. Nu este nimic spectaculos sau nou, ci merge foarte bine. Important este ca se simte diferit, dar usor de utilizat. Site-ul nu se simte ca toate celelalte gunoaie de stil vechi.