Pariuri sportive live fotbal


Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article


foto
Bani din pariuri online

foto
Patuturi bebelusi


Pariuri sportive live fotbal

Pariuri de milioane inregistarte la casele de pariuri astra, una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din Romania. Pe bilet se accepta doar pronostic de tip 1X2, un pronostic sportiv de tipul sub/peste sau prima repriza/final dintr-un sport oarecare: fotbal, handbal, baschet, hochei, volei, afl etc., va fi acceptat doar pe partea de predictii nu si pe biletul zilei.

Biletul zilei va contine cele mai bune predictii pentru ziua respectiva si va contine diferite evenimente din toate sporturile nu doar dintr-un anumit sport. Premiile care se acorda, premii in bani sunt doar un stimulent pentru tipseri de valoare sa-si arate potentialul prin intermediul acestor concursuri cu premii in bani. Nu este doar un simplu concurs cu premii ci este un script care sa ajute cititorii pentru a castiga bani mai multi la pariuri.

Acest concurs de predictii va avea ca premii bani reali sau bani online adica bani in pariuri gratuite la acsele de pariuri. Bineinteles ca nu putea sa lipseasca nici un serviciu de livescore (rezultate live), care completeaza informatiile despre pariuri sportive online, in special livescore fotbal (rezultate live fotbal), deoarece fotbalul e sportul rege in Romania. Citeste cu atentie cateva analize pentru case de pariuri (review, reviews) si vei afla unde merita sa pariezi si care casa de pariuri ti se potriveste mai bine.

Party Poker este una dintre cele mai populare camere din reteaua Ipoker oferind posibilitatea de a juca alaturi de jucatori slabi si promotii valoroase. Sponsorul nostru a redus premiile de la 150 euro la 50 euro, din cauza traficului mic de pe site, acestea sunt premiile pe luna viitoare.

Top